TESTIMONIAL

Page: 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

TESTIMONIAL PHOTO

Eziwarman
Lecturer - Bung Hatta University, Master in Mechanical Engineering, Newcastle Upon Tyne University, UK

I’m Eziwarman, a lecturer from Bung Hatta University (Padang).
This is my coffee break at one of the best town in north UK, Edinburgh,,,,and it reminds me of my break time in IELTS class at IEDUC, jadi inget dengan suguhan bala-bala dan gehunya IEDUC, enak dehhh, , pokoknya nggak stressful lagi ,,,,meskipun habis dibantai ama Bu Dwi yang super,,,,,,dan Mbak Ayu yang ngomong Englishnya waw,,,,,, sampe-sampe, ???. berbintang-bintang boo kepala , hehehe, puyeng abis,, British bangettttttttttt?
However ,,,,,they are very professional people, helpful, and kind so they always encourage me to keep trying harder to get what I want,,,,and as a result, I can study here in the Newcastle Upon Tyne University, UK, where I almost finish my Master in Mechanical Engineering this year (Insyaallah),,,Thanks for everything.
So if you have any problems with your English, and want to study abroad ,,,,,I suggest dehhh come to IEDUC ,I do believe you will get what you want and you will have unforgettable experience. IELTS Super Intensive – February 2005

Nurgiyatna
Lecturer – Universitas Muhammadiyah Surakarta; Master – University of Manchester, UK

Assalamu’alaikum.
Alhamdulillah, I’am Nurgiyatna, a lecturer from Universitas Muhammadiyah Surakarta, in Solo.
I had never done IELTS test before I came to IEDUC in Bandung. The first time I did the test was the diagnostic test in the first day of IELTS intensive course in IEDUC, April 2004. I didn t exactly remember the result. It might be around 3.5, then increased on week to week progress tests, and finally I got 6.5 for the international IELTS test (1 week after I finished the course that I used to apply master degree in The University of Manchester, 2005. Right now (August, 2006), I am on my dissertation, in the finishing stage for MSc in Electronics Instrumentation systems in The University of Manchester, UK.
Two things from IEDUC that impressed me are the course materials were up to date and the teachers were very professional and friendly, and all the staff like my own family, even Bu Dwi was like our own mother.
Thanks IEDUC. All the very best for IEDUC.
Wassalamu alaikum wr wb.
(2 month intensive course, April  - June 2004)

Arbaiyah Satriani
Journalist of Republika, Tempo - MA,
University of Griffith, Australia - lecturer - Universitas Islam Bandung

Pertama kali terjaring IEDUC adalah ketika pameran pendidikan di Hotel Panghegar September 2005. Pertama kali tuh, dengar ada test bahasa inggris yang namanya IELTS. Gara-gara harga murah yang ditawarkan, isi dompet saya pun beralih ke tangan mbak penjaga stand pameran untuk daftar kursus.. he..he..
Bergabung dengan IEDUC membuat wawasan saya tentang sekolah ke luar negeri, tentang beasiswa, tentang semua hal yang berhubungan dengan bahasa Inggris, jadi meningkat pesaaatttt... Saya baru tahu, kalo ternyata, nggak sembarang untuk kursus bahasa inggris alias musti sesuai dengan tujuan yang ingin dicapai...
Sampai sekarang, saya terus berhubungan dengan IEDUC karena IEDUC bukan hanya tempat kursus, tetapi juga seperti rumah kedua :-)
Lingkungannya bersahabat, nyaman dan yang pasti.. orang-orang IEDUC sangat membantu kita.. apapun yang kita perlukan, pasti diupayakan seoptimal mungkin.. saluuuutttttt banget deh!!
Keep the good work ya...
Aan - Republika Bandung

(Note : Aan studied IELTS Prep. At IEDUC in December 2004)

Dian Masyita
Lecturer - Universitas Padjadjaran - Ph.D. graduate,
Islamic Finance, Durham University, UK

Suka tidak suka, untuk mendapatkan " a place" yang ditandai dengan sebuah unconditional letter of acceptance di Durham University UK, score IELTS adalah passwordnya. Saya beruntung sekali mengikuti program IELTS intensive di IEDUC. Mengingat biaya tes IELTS international yang cukup mahal, tempat kursus IELTS/TOEFL yang bonafid mempercepat proses peningkatan score secara significant.
Ternyata saya tidak salah pilih, IEDUC adalah tempatnya!!!. Alhamdulillah, dengan sekali test saya mampu mendapatkan score IELTS yang diinginkan dan melenggang ke PhD Program dengan percaya diri. Tak terasa, 3,5 tahun berlalu saya bisa mensubmit PhD Thesis dan Alhamdulillah dinyatakan berhak menyandang gelar PhD dalam bidang setelah melalui Viva Voce yang cukup menegangkan. Terima kasih guru2ku di IEDUC.
Salam
Dian Masyita - Dosen Fakultas Ekonomi dan Bisnis - Universitas Padjadjaran. (IELTS Preparation 2004)

Jimmy Kurnia
MBA graduate Oregon State University Class of 2005, USA

"By joining IEDUCs GMAT preparation program, I was able to make effective preparation, avoiding unnecessary cost and it successfully guided me through the whole admission process."
Jimmy Kurnia (Note : Jimmy studied GMAT Prep. At IEDUC in June 2002)






Copyright© 2014 International Education Centre