TESTIMONIAL

Page: 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

TESTIMONIAL PHOTO

Prita Sayetana
ex lecturer - Universitas Padjadjaran
Australian Permanent Resident - Perth, Australia

This is like a dream to be in Australia after a long process and preparation. Everything started slowly and uncertain in 2003 when I and my husband began our effort to apply a Permanent Resident which, of course, has been spending a lot of energy and finance.
I have tried 3 English Course which offered IELTS courses. They gave me different experiences in completing the international test. I never knew my weakness in previous courses which resulted in fairly good scores. I and the agent weren't satisfied with it. I didn't know what to do to improve my result. Shortly, I desperated when I got the unsatisfied score at that time.. Mr.Shendy, a study consultant in IDP Bandung, said to me to come to Mrs. Dwi Harini IEDUC to have IELTS Preparation. I thought, that would be the same course I would have. It wasn't!
I had a different touch in here. Friendliness, person to person correction, tips for sitting for the exam, made me better and confident... I hesitated...whether I could do the test as my agent had told me that I was nearly in time limit of my immigration process.
I will always recall Mrs. Dwi saying that I have to "Learn....do the test...Let God give you the best thing"...nervous...yes...I was in the peak of my desperate...
Finally, Alhamdulillaah I did all she said to support me, I succeeded in the best result I have ever had...thanks to Mrs.Dwi, Miss Ayu and all teachers...and staff...we are gonna miss you...
(IELTS Super Intensive - August 2007)

Nelson Wijaya
Architect, Wedding Singer, and Wedding Organizer - Canada

IEDUC... it's not just an English course, i like the environment and i like the teachers, the teachers was very helpful, and also my favourite teacher is still Ibu Dwi..she knows what was our need,,and i was taking an IELTS preparation and i was completely satisfied with the results after taking a course, there was a big different mark before and after i took the class in IEDUC.
I will always recommend IEDUC for anyone who wanna take an English course, and now i got a visa to go to Canada..thanks IEDUC and all of the teachers and the staffs
Nelson - IELTS Rampack (December) 2004 & IELTS Super Intensive (July) 2007

Adisti Syafnia Putri Gayatri
worked at Millward Brown

Saya baru tau kalo ada tempat les yang namanya IEDUC sekitar Mei 2007, keitung telat banget secara orang - orang udah tau jauh2 hari...Well I try to take my first course there, and the story goes... Berniat cuman ambil course singkat TOEFL, coba ambil IELTS intensive, ambil (lagi!!) IELTS Supin, ngelewatin dua international test disana juga sampe akhirnya saya sadar banget kalo saya 'terjebak' di dalemnya.
Kalo orang bilang cuman nyari tempat les biasa, I found extraordinary place here.. Lebih dari guru IELTS, saya menemukan motivator (yang selalu bersedia mendengarkan keluhan2 saya, dan berkali2 pula diingetin kalo hasil akhir itu gimana kita sendiri! Makasih bu dwi, mba ayu!), lebih dari admission officer saya nemuin kakak dan teman2 yang rasanya udah kenal saya udah lama. Lebih dari materi IELTS saya dapetin banyak pengalaman dan pelajaran hidup. Lebih dari tempat les yang saya datengin 6 jam sehari selama sebulan, lebih dari course sebulan yang menguras sedikit berat badan saya, dan membuat saya (sedikit) gila...=), saya dapeti rumah kedua dimana saya bisa pulang, cerita, ato cuman sekedar ketawa2 ...
Dan terakhir saya dapetin score IELTS yang emang saya pengenin, dan saya rasa itu bukan cuman usaha saya, tapi usaha semua orang di IEDUC (banyak terima kasih pun ga akan ngebayar senengnya saya). Terlepas dari materi les dan metode ngajar yang udah ga diragukan lagi, di IEDUC saya dapetin lebih dari apapun yang mungkin ga akan saya dapetin kalo waktu itu saya ga memilih IEDUC.
Above all the great stories, banyak sayang dan terima kasih buat kalian semua (Ibu Dwi, Ibu Usye, Mandy, Mas Ameer, Mas Ruby, Fredy, Mba Riska, Mba Ayu, Mba Icha) buat support dan segalanya. Intinya saya ga pernah nyesel sama sekali milih IEDUC buat nambahin salah satu cerita lagi dalem hidup saya... Even it only for a short time, but it feels really great to have you guys in my life... Banyak terima kasih, sayang, dan doa saya buat IEDUC....
Adisti Syafnia Putri Gayatri (Putri)
IELTS Super Intensive Preparation - May 2007

Carya Maharja, ST., MSc
ITB graduate - Master in Edinbrugh, UK
now a PhD student and a lecture at Department of Geography,
University of Manchester (after a brief sojourn in Munich, Germany

Hello Fellow IEDUCers;
I'd just like to provide a fair bit of testimonial for IEDUC. If my memory serves me right, I took an intensive IELTS preparation course here back in 2007. I was nearing the completion of my undergraduate course at ITB and contemplating the prospect of going abroad to continue my study. It would not be an overstatement to say that the course I took proved to be absolutely beneficial. I got an overall score of 8.0 - more than enough for the MSc course I took in London. I am now starting new positions as both a PhD researcher and a graduate teaching staff in the
Overall, I'd gladly recommend IEDUC for anyone considering not only IELTS courses but also all manner of English courses catered to specific needs. The teachers (I was briefly one) thoroughly guide the students and provide them with essential know-hows. Your time in IEDUC will be worth the while and, even better, worth every single penny!
Yours,
Carya Maharja, ST., MSc
IELTS Preparation - March 2007

Ricky N. Ratu
Lecturer - Universitas Negeri Manado - Master
PhD -University of British Columbia, Vancouver - Canada

Hallo, Terimalah salam hangat dariku yang kedinginan disini.
Sekarang aku sementara sibuk dengan kuliah master di UBC - Vancouver. Tiba di Kanada tanggal 29 Januari yang lalu dan disambut dengan angin, hujan dan suhu dingin yang belum pernah dirasakan sebelumnya. Sayangnya belum ada salju. Padahal aku sudah siapkan Gula Merah dan Kacang, supaya bisa langsung jadi Es Kacang .....
Di kesempatan imel yang pertama ini, ijinkan saya mengucapkan terima kasih untuk IEDUC khususnya buat Ibu Dwi, Ayu dan juga "Mr. Homework" (oh ya Andrew ya, sorry ya bang) yang sudah membantu mewujudkan cita untuk study di sini.
Semoga akan semakin banyak teman-teman yang terbantu oleh IEDUC dan pendidikan di Indonesia akan semakin maju. Terima kasih.
Best Regards
Ricky N. Ratu (dosen Fak. Teknik, Universitas Negeri Manado).






Copyright© 2014 International Education Centre